27 квітня 2017 року у стінах Дунайського інституту Національного університету «Одеська морська академія» відбулася дружня зустріч, присвячена знайомству курсантів ДІ НУ «ОМА» та студенток Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

Спільними зусиллями курсантів і студенток були підготовлені виступи-презентації своїх груп і вузів. У заході взяли участь курсанти 211 групи спеціальності «Експлуатація суднових енергетичних установок» (куратор – старший викладач кафедри гуманітарних дисциплін Демченко О.М.), 4 курсу спеціальності «Судноводіння» ДІ НУ «ОМА» і студентки 16-ї групи спеціальності «Дошкільна освіта» (куратор – кандидат педагогічних наук Лунгу Л.В.) педагогічного факультету ІДГУ.
Серед гостей на зустрічі були присутні заступник директора ДІ НУ «ОМА» Ісаков В.В., провідні фахівці з виховної роботи Фомічов В.П., Алексєєв О.О., асистенти кафедри «Навігація і управління судном» Ольховацький А.А., кафедри інженерних дисциплін Залож В.І. Жваву зацікавленість курсантів викликала інформація про академічний плагіат, представлена чарівними гостями. Було також проведено міні вікторини у вигляді питань на морську і механічну тематику, що виявили найбільш вправних майбутніх механіків, від яких не відставали дівчата, а подеколи й випереджали своїм пізнанням у «чоловічій» професії. Спільно розіграна сценка-інтерв’ю, характеристики першо- і четвертокурсників, поради викладачам і студентам у жартівливій формі стали до вподоби усім присутнім. Завершив свято виступ команди КВН ДІ НУ «ОМА» «Діріжабль», які підготували 2 мініатюри і презентації «Реклама ДІ НУ «ОМА» та «Орел і решка в Ізмаїлі». Організаторам і учасникам вдалося передати експресивність заходу всім присутнім.
Висловлюємо щиру подяку усім, хто прийняв участь, і сподіваємося на подальшу співпрацю!

 

By |2017-05-11T22:32:17+02:0027 Квітня, 2017|Новини|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment