14 лютого Дунайський інститут Національного університету «Одеська морська академія» відсвяткував свій День народження.

Святкування розпочалось презентацією нового кабінету навігаційної прокладки. На урочистому відкритті були присутні директор ДІ НУ «ОМА» Чимшир Валентин Іванович, в.о. голови правління ПрАТ «УДП» Тарасенко Олексій Вікторович, начальник Ізмаїльського філіалу морського агентства Марлоу навігейшн Україна Тодорова Наталя Степанівна, представник морського агентства Коламбія Бражнік Ігор Дмитрович. Гості разом з викладачами інституту відвідали лабораторії, які були відкриті минулого року та ознайомились з їх роботою.
Урочисте святкування продовжилось у БК ім. Т.Г. Шевченко, де зібралися професорсько-викладацький склад, курсанти ДІ НУ «ОМА», а також інші представники морегосподарського комплексу. Зі словами привітання до присутніх звернувся директор інституту Валентин Чимшир, який вручив дипломи курсантам за перемогу у І-му Всеукраїнському конкурсі наукових робіт, та гості свята: заступник міського голови м. Ізмаїл Баткілін Сергій Львович, в.о. голови правління ПрАТ «УДП» Тарасенко Олексій Вікторович, начальник Ізмаїльського філіалу морського агентства Марлоу навігейшн Україна Тодорова Наталя Степанівна.
Крім того, присутніх привітали творчий колектив Центру виховної роботи та дитячої творчості «Радуга», гостя Анастасія Бондаренко, працівник ДІ НУ «ОМА» Ольга Дімоглова.
Після урочистої частини гості свята поринули у чудовий світ курсантського життя – казку “Любов і море”. За допомогою героїв дійства було показано життя курсантів в інституті. Миттєвості професійного життя шановних викладачів Дунайського інституту допомогли передати відчуття їх любові до моря – головної ідеї всього виступу. Любов – не тільки в розумінні кохання до рідної людини, це ще почуття до обраної професії, особливо пов’язаної з морем. Часто любов до моря межує з почуттями до своїх близьких, особливо дітей. Їм не вистачає батьківської уваги, особливо, коли батьки на великій відстані,на роботі, але діти все одно кохають їх. В фіналі свята діти викладачів Дунайського інституту через відео звернення показали своє розуміння і почуття до любові і кохання.
Урочисте свято підготували курсанти Сергєєв Андрій, Черой Юрій, Петров Владислав, Брусанівський Володимир, Жечков Сергій, Маслова Дарина, Чобану Олександр, Кулагін Ерік, Цибулько Вадим, Гартман Марія, Димитров Владислав, Афтанова Валерія, Близнак Марк, Кейбаш Світлана, команда КВН 1-го курсу механіків «От винта!» і їх художній керівник – Бондаренко Інга В’ячеславівна, видовищне дійство – Флешмоб від курсантів 1-го курса під керівництвом командира Фомічова В’ячеслава Павловича, організатор дитячого відео – Сорока Елена Михайлівна та автори сценарію – Биковец Наталя Петрівна та Делі Іван Іванович
На сьогоднішній день у Дунайському інституті Національного університету «ОМА» навчається на денній формі навчання 348 курсантів та 820 студентів на заочній формі навчання.

(фото від Тетяни Котовенко ЧАО”УДП”)

By |2019-02-17T19:00:46+02:0014 Лютого, 2019|Новини, Події інституту|0 Comments

Leave A Comment